Herrelösa hundar fångade efter att ha jagat turister och invånare i Phuket

Rassada, Phuket –

Herrelösa hundar fångades efter att de jagat turister och invånare nära en allmän park i Phuket City.

Phuket City kommun informerades från invånare om att rasande herrelösa hundar jagade efter turister och invånare nära Toh Sae Hill Public Park i Rassada-distriktet, Mueang Phuket District.

Phuket City kommun kontaktade Phuket Live Stock Office. Den här veckan fångades tre rasande herrelösa hundar med narkosskott. De fördes till Stray Dog Shelter i Bang Khanun Forest Park i Thalang.

Hundarna skadades inte, enligt Phuket City Municipality.

Herrelösa hundar i Thailand har ofta varit ett polariserande ämne med många passionerade åsikter och synpunkter, konstaterar TPN-media.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Hjälp till att stödja Phuket Express 2022!

Prenumerera
Goongnang Suksawat
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i fem år. Specialiserat sig främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.