UPPDATERING: Kathu-polisen ber allmänheten om hjälp med att hitta vem som dumpade den avlidna bebisen

Kathu-

Kathupolisen ber allmänheten om hjälp med att hitta en mamma eller någon som dumpat ett avlidet barn vid ett tempel i Kathu.

Vår tidigare historia:

En nyfödd bebis hittades avliden under ett träd inne i ett tempel i Kathu förra veckan.

Nu till vår uppdatering:

Kathu-polisen idag (15 septemberth) har bett allmänheten att hjälpa till med att hitta en mamma eller någon som dumpat barnet. Om någon vet något vänligen anmäl till Kathu-polisen på 076-323300 eller 0954174455.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Hjälp till att stödja Phuket Express 2022!

Goong är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i tre år. Specialiserat sig främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya och Chonburi, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande författare. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.