Polisen i Phang Nga letar efter misstänkta som bryter sig in i lokala skolor

Phang Nga –

Polisen i Phang Nga jagar misstänkta som tagit sig in på många skolor i Takua Thung-distriktet.

Thakua Thungs polischef, överste Siriwat Inyim, berättade för The Phuket Express: "Srånade bröt sig in på många skolor i Takua Thung på natten den här veckan. De tog en bärbar dator från en klass 1-klass på en skola i Tha Yoo-distriktet och 3,000 XNUMX baht i kontanter från glassförsäljning från en skola i Kalai-distriktet. Det finns fler skolor i området som också har haft inbrott.”

"Omkring två till tre misstänkta fångades på CCTV-filmer vid skolorna och vi spårar dem. Vi tror att de är samma grupp misstänkta. Vi patrullerar mer på natten också.” avslutade Siriwat.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Hjälp till att stödja Phuket Express 2022!

Goongnang Suksawat
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än fyra år. Specialiserat främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.