Tjänstemän på jakt efter graffitikonstnär som sprejade sten på Racha Island, Phuket

Phuket -

Tjänstemän jagar efter en graffitikonstnär som sprayade färger på stora stenar på Racha Yai Island.

Department of Marine and Coastal Resources (DMCR) underrättades via sin officiella Facebook-sida om graffitin denna vecka. De åkte till Racha Yai Island vid Lah Bay.

Graffitin var cirka 320 centimeter lång och 185 centimeter bred. Tjänstemän städade upp graffitin på stenen. Lokalbefolkningen i närheten har ingen aning om vem som sprayade graffitin. Däremot jagar tjänstemän efter graffitikonstnären.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Hjälp till att stödja Phuket Express 2022!

Bild efter inläggsinnehåll
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än fyra år. Specialiserat främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.