Den thailändska författningsdomstolen kommer att avgöra diskussionen om Prayuts ministeriums tidsbegränsning den 30 september

Bangkok -

Författningsdomstolen satte onsdagen den 14 september ett datum för sin dom över general Prayut Chan-O'Chas åttaåriga ministerperiod till den 30 september klockan 3:00.

Efter att ha mottagit ytterligare dokument som krävdes vid den första behandlingen, uttalade kommittén för författningsdomstolens domare i eftermiddags att tidsgränsen för General Prayut ansågs vara en juridisk fråga och kontrovers och att det nu finns tillräckligt med bevis för att leda domen.

Därför avslutas undersökningsprocessen enligt författningsdomstolen BE 2561 och Författningsdomstolen kommer att hålla ett möte för att rådfråga, rösta och läsa upp domen för båda parter fredagen den 30 september kl. 3.

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Den ursprungliga versionen av denna artikel dök upp på vår systerwebbplats, The Pattaya News, som ägs av vårt moderbolag TPN media. 

Mr. Adam Judd är delägare i TPN media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika. Hans bakgrund är inom HR och Operations och har skrivit om nyheter och Thailand i ett decennium nu. Han har bott i Pattaya i cirka åtta år som heltidsbo, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser vänligen maila [e-postskyddad] Om oss: https://thephuketexpress.com/about-us/ Kontakta oss: https://thephuketexpress.com/contact-us/