Misstänkt greps efter att ha stulit mobiltelefoner kvar i motorcyklar fem gånger i Wichit – VIDEO

Wichit –

En misstänkt har gripits efter att han stulit mobiltelefoner kvar i motorcyklar minst fem gånger i Wichit.

Wichit-polisen berättade för Phuket Express att de har arresterat en man som endast identifierats som Mr. Chai, 49, från Nakhon Si Thammarat. Chai åtalas för stöld. Hos honom beslagtogs två stulna mobiltelefoner. Han greps nära Chao Fah Tawan Ok Road i Wichit-distriktet, Mueang Phuket-distriktet.

Chai erkände för polisen att han stal mobiltelefoner som placerades i förvaringsfack framför olika motorcyklar när ägaren gick för att köpa mat eller springa ett snabbt ärende. Han sålde sedan de stulna mobiltelefonerna.

Chai är fortfarande häktad vid presstillfället.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Hjälp till att stödja Phuket Express 2022!

Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än tre år. Specialiserat sig främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.