Flera valhajar siktade på Phangan Island

FOTO: MGR onine

Surat Thani –

Ett par valhajar sågs på Phangan Island i Surat Thani, spännande miljöaktivister.

Mr. Sittiroj Kaewnongsameta, en vicepresident för Phangan Sea Guardian Association berättade för The Phuket Express, "Den här veckan när vi dykte under havet hittade vi två valhajar. En var fyra meter lång och en annan var sex meter lång.”

"Detta visar att havet har gott om marina resurser. Phangan Island har inte bara den berömda fullmånefesten utan har också vackert undervattenslandskap."

TPN noterade att valhajar är ett skyddat marint djur eftersom det riskerar att utrotas.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Hjälp till att stödja Phuket Express 2022!

Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än tre år. Specialiserat sig främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.