UPPDATERING: Misstänker att rånade närbutik i Wichit TVÅ GÅNGER på tre timmar arresterades

Wichit –

En misstänkt som rånade en bekvämlighet två gånger i Wichit på tre timmar greps inom 16 timmar.

Vår tidigare historia:

Polisen jagar en misstänkt som rånade en närbutik i Wichit två gånger på tre timmar.

Uppdaterad berättelse:

Wichit-polisen berättade för Phuket Express att de klockan 4:15 igår (12 september) arresterade en misstänkt som identifierades av polisen endast som Mr. Nikhom, 31. Han greps i sina släktingars hus. Han åtalas för stöld i natt.

Nikhom ska ha erkänt för polisen att han inte var nöjd med personalen i närbutiken. Han kom tillbaka igen för sin hämnd eftersom en anställd slogs mot honom under hans första rånförsök.

Nikhom var till synes oberäknelig för sina brott och verkade känna att det var "rätt" att råna lokalen en andra gång eftersom de störde hans första försök till ett rån. Wichit-polisen höll inte med om Nikhoms uppfattning av situationen och som ett resultat av detta sitter Nikhom kvar i häktet i väntan på att han ska framträda i domstol för sina stöldanklagelser.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Hjälp till att stödja Phuket Express 2022!

Goong är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i tre år. Specialiserat sig främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya och Chonburi, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande författare. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.