GLOW Mira Karon Beach i Phuket nu öppen

Det senaste GLOW-hotellet började välkomna gäster från den 1 september

PHUKET (13 september 2022) – Hotellvarumärket GLOW skiner ett nytt ljus på det populära turistmålet Phuket med den stora invigningen av GLOW Mira Karon Beach denna månad.

Beläget några minuters promenad från den vita sanden på en av Phukets längsta stränder, har hotellet ett utmärkt läge med enkel tillgång till havet och områdets livliga restauranger och nattliv. Fastigheten har två huvudsakliga matställen, restaurangen Chen's som är öppen hela dagen och den coola lobbybaren samt en poolbar för lättare tilltugg och drinkar.

Chen's erbjuder sina gäster valet av sittplatser inomhus eller utomhus med en privat terrass omgiven av tropiskt lövverk. Menyn sträcker sig från traditionella thailändska favoriter, som curryrätter, röror och nudelrätter, till västerländsk komfortmat som hamburgare, pasta och pizza.

Hotellet med 154 rum har ett urval av rumstyper som sträcker sig från 20m2 Standard (King) till Family Suites, på 42m2, med våningssängar för barnen och en plysch king size-säng för vuxna. Alla rum har också en 49-tums platt-TV, luftkonditionering och en regndusch och handdusch i privata badrum, tillsammans med privata balkonger för att dricka i havsutsikten. Den moderna lekfulla designen, med pop i djärva färger, är inspirerad av öns arv och den färgglada kinesisk-portugisiska stilen i Gamla Phuket stad. Denna livfulla estetik finns i hela hotellet, inklusive i den rymliga lobbyn.

"Med vårt nyaste GLOW-hotell i Phuket ville vi skapa en rolig, modern plats som också inkorporerade delar av öns rika historia", säger Markus Gloor, Operations Director.

GLOW Mira Karon Beach har också ett 24-timmarsöppet fitnesscenter med ett komplett utbud av konditionsutrustning och vikter.

Fastigheten är det sjunde GLOW-hotellet som öppnar i Thailand och det senaste tillskottet i Fusion Hotel Groups växande portfölj. I juli öppnade företaget Fusion Original Saigon Center i Vietnam och gruppen har planer på att öppna en ny GLOW-fastighet i Bangkok i december 2022.

Rumspriserna börjar på 999 THB++ per natt. Besök https://mirakaronbeach.glowhotels.com för mer information.

Det föregående är ett pressmeddelande publicerat med fullständigt tillstånd och auktorisation av organisationen/organisationerna som anges i PR-materialet och TPN-media. Uttalandena, tankarna och åsikterna från organisationen som är inblandade i pressmeddelandet är helt deras egna och representerar inte nödvändigtvis de från TPN media och dess personal.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Hjälp till att stödja Phuket Express 2022!

Goongnang Suksawat
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än fyra år. Specialiserat främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.