Brand förstör lagret i Thalang

Thalang –

En brand har förstört ett lager i Thalang-distriktet.

Brandmän underrättades om branden igår (11 septemberth) vid en tångväxt i Baan Bang Pae, Pa Khlok sub-distrikt.

Räddningsteam anlände till platsen med flera brandbilar för att konstatera att branden redan var kraftigt övertänd. Det tog en betydande tid att få lågorna under kontroll, vilket i huvudsak förstörde lagret. Det blev dock inga skador till följd av infernot. Arten av lagret och det lagrade materialet avslöjades inte av myndigheter som är relevanta för utredningen.

I det här skedet tros brandorsaken vara en elektrisk kortslutning. Ytterligare studier behövs dock enligt Thalang brandkårstjänstemän.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Hjälp till att stödja Phuket Express 2022!

Goong är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i tre år. Specialiserat sig främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya och Chonburi, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande författare. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.