UPPDATERING: Utredning inledd om skolchef som påstås ha misshandlat 8-årig elev i Phuket

Phuket -

Vår tidigare historia:

Phuket City Police rapporterar att en 54-årig mormor har lämnat in en anmälan igår (9 september)th). Hennes namn undanhölls för att skydda barnets integritet.

Uppdatera berättelse:

Phukets provinspolischef Generalmajor Sermphan Sirikong har beordrat en öppenhetsutredning om anklagelsen.

Överstelöjtnant Suchart Meelampong vid polisen i Phuket rapporterar att pojkens mamma, endast identifierad som Ya, 30, berättade för polisen att hennes son var med sin yngre syster under händelsen i skolchefens rum.

Igår, (9 september) såg Ya att hennes sons huvud var svullet innan hon frågade sin son och sin dotter vad som hade hänt.

Pojken fördes senare till sjukhus för en hälsokontroll där resultatet ska ingå i utredningen för ytterligare potentiella rättsliga åtgärder.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Hjälp till att stödja Phuket Express 2022!

Goong är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i tre år. Specialiserat sig främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya och Chonburi, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande författare. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.