Ett tiotal delfiner sågs vid Maya Bay i Krabi

Krabi –

Ett tiotal delfiner sågs vid Maya Bay i Krabi.

Flaskdelfiner sågs av personalen från Hat Noppharat Thara – Mu Koh Phi Phi National Park

i södra Maya Bay igår (9 septemberth).

Iakttagelsen gladde sociala medier eftersom viken (se nedan) är tillfälligt stängd för miljöåtervinning. Under covid-pandemin och bristen på turister på grund av gränsrestriktioner och stängningar hade viken en betydande återhämtning av miljöresurser.

Som ett resultat, även när det är öppet, har simning nu förbjudits vid viken och besök är strikt kontrollerade. Viken är känd för att vara med i Leonardo Dicaprio-filmen The Beach.

Den berömda Maya Bay i Krabi är tillfälligt stängd i två månader för miljöåtervinning. Den tillfälliga stängningen på två månader är från 1 augusti till 30 septemberth.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Hjälp till att stödja Phuket Express 2022!

Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än tre år. Specialiserat sig främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.