Skolchef i Phuket ska ha misshandlat en 8-årig elev

Phuket -

En skolchef ska ha misshandlat en 8-årig elev på en skola i Phuket.

Phuket City Police rapporterar att en 54-årig mormor har lämnat in en anmälan idag (9 septemberth). Hennes namn undanhölls för att skydda barnets integritet.

Det berättade hon för polisen i går (8 septemberth) klockan 3 höll en skolchef med våld hennes brorsons huvud mot hans vilja innan han slog honom i en vägg. Han ska också ha använt sina händer för att med våld öppna hennes brorsons mun på en privatskola i Rassada-distriktet, Mueang Phuket-distriktet.

Hennes brorson har ådragit sig skador och en konstant huvudvärk. Mormodern vill vidta rättsliga åtgärder mot skolchefen.

Phuket Express undanhåller alla namn i väntan på ytterligare utredning.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Hjälp till att stödja Phuket Express 2022!

Goong är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i tre år. Specialiserat sig främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya och Chonburi, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande författare. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.