Drottning Elizabeth II har dött, meddelar Buckingham Palace

Värld-

Drottning Elizabeth II, den brittiska monarken som regerade längst vars styre sträckte sig över sju decennier, dog på torsdagen vid 96 års ålder, har Buckingham Palace meddelat.

Elizabeth kom till tronen 1952, efter sin fars död, kung George VI.

Hon dog på Balmoral Castle i Skottland efter att läkare sa att de hade blivit oroliga för hennes hälsa på torsdagen och familjemedlemmar rusade till hennes sida. Drottningen dog fredligt enligt Kungliga slottet.

Sociala medier hade varit oroliga i timmar efter att nyheten först kom.

Elizabeth härskade över Storbritannien och 14 andra Commonwealth-riken och var utan tvekan en av de mest kända kvinnor som någonsin har levt.

Hennes son, Charles, blev omedelbart kung efter hennes död och kommer att återvända till London på fredag ​​från Balmoral Castle.

TPN media sänder kondoleanser till hennes familj, vänner och supportrar över hela världen, inklusive här i Thailand som har en stark gemenskap av brittiska medborgare. Vila i frid.

Bild efter inläggsinnehåll
Mr. Adam Judd är delägare i TPN media sedan december 2017. Han kommer ursprungligen från Washington DC, Amerika. Hans bakgrund är inom HR och Operations och har skrivit om nyheter och Thailand i ett decennium nu. Han har bott i Pattaya i ungefär nio år som heltidsbo, är välkänd lokalt och har besökt landet som en regelbunden besökare i över ett decennium. Hans fullständiga kontaktinformation, inklusive kontorskontaktinformation, finns på vår Kontakta oss-sida nedan. Berättelser vänligen maila [e-postskyddad] Om oss: https://thephuketexpress.com/about-us/ Kontakta oss: https://thephuketexpress.com/contact-us/