Phang Nga-polisen slog till i hemmet och producerade vapen till försäljning via Facebook, misstänkt fortfarande på fri fot

FOTO: MGR Online

Phang Nga –

Phang Nga-polisen slog till mot ett hem i Tai Mueang-distriktet där en misstänkt tog fram vapen och sålde dem via Facebook.

Ett team från Phang Nga-polisen slog till mot ett hus i Na Toei-distriktet denna vecka. De kom till hemmet för att hitta många handgjorda handeldvapen, kulor och vapendelar. Ingen hittades i huset.

Polischefen i Phang Nga-provinsen, generalmajor Thammanoon Prayuenyong, berättade för associerade thailändska medier: "Vi blev underrättade om att det fanns många skottlossningar i nordöstra Thailand. Vapen som beslagtogs från dessa fall skickades direkt från Phang Nga.”

"Vi har fortsatt utredningen och den misstänkte identifierades som Mr. Kittiphon Patnark, 27. Han öppnade en Facebook-sida med LIVE-strömmar som sålde handgjorda handeldvapen med skjut- och testshower. Vi spårar honom för att hitta Mr Kittiphon som fortfarande är på fri fot.” Befälhavaren avslutade.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Hjälp till att stödja Phuket Express 2022!

Bild efter inläggsinnehåll
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än fyra år. Specialiserat främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.