Kvinna greps i Patong för att ha öppnat ett bankkonto för onlinespel som genererade 32 miljoner baht

Partong –

En 23-årig kvinna har gripits i Patong för att ha öppnat ett bankkonto för onlinespel som har genererat 32 miljoner baht.

Patongs polischef överste Sujin Nilbodee berättade för Phuket Express i morse (8 september)th), "Igår (7 septemberth) vi har arresterat Nat, 23.”

Hennes efternamn uppgavs inte av polischefen.

"Arresteringen kom efter att vi under december förra året har arresterat flera onlinespelare i Patong. Vi fortsatte utredningen där vi fann att pengar från onlinespelet överfördes till Nats bankkonto.” Chefen förklarade.

"Hon öppnade också bankkonton för en annan webbplats för hasardspel online som har genererat 32 miljoner baht på hennes bankkonto." Chefen tillade.

Nat fördes till Patongs polisstation för ytterligare rättsliga åtgärder.

Nats vädjan till anklagelserna var inte omedelbart känd och hon talade inte med den associerade thailändska pressen.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Hjälp till att stödja Phuket Express 2022!

Goong är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i tre år. Specialiserat sig främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya och Chonburi, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande författare. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.