Brottsbekämpande tjänstemän kontrollerar arbetstillstånd för utlänningar på Bangla Road i Patong, inga problem hittades

Patong –

Phuket-tjänstemän sa att utländska sångare, musiker och DJ:s på vissa nöjesställen på Bangla Road i Patong har lagliga arbetstillstånd efter en inspektion efter klagomål.

Vår tidigare historia:

En representant för underhållningsarbetare skickade ett brev till relevanta tjänstemän för att förtrycka påstådda illegala utländska arbetare.

Igår kväll (7 septemberth ) tjänstemän ledda av Phuket provinsens vice befälhavare överste Akanit Danpitaksart och Phuket immigrationstjänstemän inspekterade Bangla Road i Patong. De kontrollerade slumpmässigt fem berömda nattklubbar som är Hollywood Phuket, Barfunk Phuket, Illuzion Phuket, Sugar och New York Live Music Bar.

Överste Akanit sa till Phuket Express, "Vi har inte hittat några illegala arbetare för de som är utländska sångare, musiker och DJ:s. De har alla lagliga arbetstillstånd.”

Klagomål har ökat under de senaste veckorna från thailändska medborgare som hävdar att utländska arbetare har tagit sina jobb och arbetar illegalt, men trots flera inspektioner av Phuket-polisen över hela ön har inga överträdelser ännu officiellt upptäckts.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Hjälp till att stödja Phuket Express 2022!

Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i fyra år. Specialiserat sig främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.