UPPDATERING: Misstänkt som mördade tre studenter i Krabi i en trafikolycka flyttade till ensambo efter att ha attackerat en annan fånge

FOTO: MGR Online

Krabi –

Den misstänkte som mördade tre studenter i Krabi i en trafikolycka har attackerat en annan fånge i sin cell och flyttats till ensambo.

Vår tidigare historia:

En misstänkt har gripits efter att tre elever sköts till döds nära en brinnande motorcykel vid en vägkant i Krabi.

Teerasak 'Toi' Boonrueng, 42, som satt häktad på Khao Phanoms polisstation attackerade en annan fånge i sin cell i går eftermiddag (6 september)th). Han slog den andra fångens huvud i golvet upprepade gånger tills polisen bröt upp situationen. Teerasak isoleras nu till en enda cell. Teerasak använde samma ursäkt som han använde för att mörda eleverna och hävdade att han var paranoid och att mannen skulle försöka döda honom om han inte dödade dem först.

Khao Phanom Poice sa att Teerasak i det här skedet står inför anklagelser om uppsåtligt mord, olagligt innehav av skjutvapen och ammunition, att bära en pistol offentligt utan tillstånd, öppna eld offentligt och använda illegala droger.

Teerasak erkände att han inte kunde kontrollera sig själv efter att ha använt droger. Polisen och domstolen har nekat borgen för Teerasak.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Hjälp till att stödja Phuket Express 2022!

Bild efter inläggsinnehåll
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än fyra år. Specialiserat främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.