Poolen bakom Kathu District Office öppnar igen

Kathu –

En pool bakom Kathu District Office har öppnat igen efter en renovering.

Herr Rewat Areerob, ordförande för Phukets provinsadministrativa kontor, sa till The Phuket Express, "Simbassängen har varit övergiven i många år. Phukets provinsförvaltningskontor använde sin budget och renoverade poolen för allmänt bruk och för sportsim.

”Det finns också ett simträningsprojekt för barn för att utveckla sina simkunskaper. De kan använda sin tid till att träna och hålla sig borta från droger.”

"Elever från sex statliga skolor i Kathu, totalt 115, har deltagit i simträningen."

"Poolen ligger bakom Kathu District Office som är öppen varje dag." avslutade Rewat.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Det gick inte att hitta abonnenten, den har förmodligen redan tagits bort. Inga ytterligare åtgärder krävs.

Hjälp till att stödja Phuket Express 2022!

Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än tre år. Specialiserat sig främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.