Japansk pojke och rysk man skadades efter flera motorcykelkrockar i Kata

FOTO: Sergi

Kata –

En rysk förare och en japansk pojke har ådragit sig skador efter en flera motorcykelkrockar i Kata.

Räddningstjänsten underrättades om olyckan kl. 6 den 00 september på en väg i Kata. De kom till platsen för att hitta två skadade motorcyklar på vägen. I närheten hittade de två skadade som var en rysk chaufför och en japansk manlig passagerare.

Den japanska pojken, som reste med sin far, som var oskadad, på en motorcykel, fördes till ett lokalt sjukhus medan den ryske mannen, som hade fått lindriga skador, vägrade att åka till ett sjukhus. Namnen på de tre inblandade personerna lämnades inte ut av tjänstemän på olycksplatsen.

Polisen kontrollerar övervakningsfilmer för att hitta den exakta orsaken till olyckan.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Det gick inte att hitta abonnenten, den har förmodligen redan tagits bort. Inga ytterligare åtgärder krävs.

Hjälp till att stödja Phuket Express 2022!

Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än tre år. Specialiserat sig främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.