Fire guts radhus i Rawai

Rawai –

En brand uppslukade ett radhus i Rawai efter midnatt idag (7 septemberth) alarmerande närboende.

Brandmän underrättades om branden klockan 0:29 i bostadsområdet Patak Villa i Rawai-distriktet, Mueang Phuket-distriktet.

De anlände till platsen med fyra brandbilar för att konstatera att radhuset i två våningar var kraftigt övertänt. Det tog en halvtimme att kontrollera branden. Inga personskador rapporterades. Radhuset öppnas som ett företag som säljer hotellförnödenheter.

Man tror att branden startade från en elektrisk kortslutning. Men Phukets forensiska polis undersöker den exakta orsaken till branden.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Hjälp till att stödja Phuket Express 2022!

Goong är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i tre år. Specialiserat sig främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya och Chonburi, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande författare. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.