Stark vind slår ner ett stort träd och skadar hemmet i Karon

Karon –

Starka vindar och kraftiga regn fällde ett stort träd och skadade ett hus i Karon.

Karon kommun meddelades från en lokal invånare att ett stort träd slogs ner av hårda vindar och träffade ett hem i Soi Patak, Karon.

Ett team av personal från kontoret för katastrofförebyggande och begränsning av Karon kommun åkte till platsen för att klippa och ta bort träd från området. Den exakta uppskattningen av den ekonomiska skadan gavs inte av relevanta myndigheter. Inga personskador rapporterades.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Hjälp till att stödja Phuket Express 2022!

Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i fyra år. Specialiserat sig främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.