Extremsportfält vid Phuket Gateway redo att användas denna vecka

Phuket -

En extremsportfält vid Phuket Gateway kommer att vara redo att användas på lördag (10 septemberth).

Igår (4 septemberth) Presidenten för Phuket Provincial Administration Organisation (PPAO), Mr. Rewat Areerob inspekterade extremsportfältet vid Phuket Gateway i underdistriktet Mai Khao i Thalang-distriktet, norra Phuket.

Herr Rewat berättade för Phuket Express, "Extremsportfältet kommer att öppnas officiellt denna lördag (10 september)th) medan extremsporttävlingar kommer att hållas från 1:30 till 8:00.

"Vi vill stödja en ny generation människor som gillar att spela extremsport. Det här sättet är också för att uppmuntra tonåringar att hålla sig borta från illegala droger när de idrottar.” avslutade Rewat.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Hjälp till att stödja Phuket Express 2022!

Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än tre år. Specialiserat sig främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.