Lastbil kraschar in i elstolpe i Koh Kaew och orsakar strömavbrott i många timmar

Koh Kaew –

Elektriciteten hade ett strömavbrott i två timmar i många områden efter att en lastbil kraschade in i en högspänningsstolpe i Koh Kaew, Mueang Phuket.

Phuket Provincial Electricity Authority rapporterar efter midnatt (3 septemberrd) fick de besked om att en högspänningsstolpe på huvudvägen Thep Kasattri i Bang Koo, Koh Kaew var trasig.

De kom till platsen för att hitta den skadade pickupen nära den trasiga elstolpen. Elen var avstängd i två timmar från 0:30 till 2:30 i närområdet medan personalen fixade elstolpen. En manlig förare har rapporterats med lindriga skador.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Hjälp till att stödja Phuket Express 2022!

Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än tre år. Specialiserat sig främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.