Krokodil hittad i Phuket-templets damm

Phuket -

En 120 centimeter lång krokodil hittades i en damm inne i ett tempel i Phuket.

Phuket Fisheries Office underrättades i går (2 september) om att en krokodil hittades i en damm i ett tempel på Toh Sae Hill i Rassada sub-distrikt, Mueang Phuket distriktet.

Tjänstemän gick till templet för att hitta krokodilen som var 120 centimeter lång. Munkar i templet sa att de inte har någon aning om vem som släppte krokodilen i dammen. De är rädda att krokodilen kan skada andra människor som matar sköldpaddor i dammen.

Krokodilen togs bort från dammen. Phukets fiskerikontor sa att krokodiler är skyddade djur med tillståndsbehov för innehav.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Hjälp till att stödja Phuket Express 2022!

Goong är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i tre år. Specialiserat sig främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya och Chonburi, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande författare. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.