Narkotikamisstänkta greps med två miljoner metamfetaminpiller efter polisjakt från Chumphon till Surat Thani

Surat Thani –

Tre narkotikamisstänkta har gripits med två miljoner metamfetaminpiller efter att polisen jagat en SUV från Chumphon till Surat Thani.

Motorvägspolisen rapporterade i går morse (31 augustist) de jagade efter en SUV på Phet Kasem Road i Lang Suan-distriktet, Chumphon. SUV:n hade stoppats i Than Chana-distriktet i Surat Thani efter totalt 52 kilometer. Tre personer hittades inne i suven med två miljoner metamfetaminpiller.

Föraren, Mr. Naris 'Petch' Petchkam, 21, erkände för polisen att han fick 40,000 XNUMX baht per gång han transporterade droger och påstod sig ha gjort det två gånger tidigare med framgång. Den här gången skulle han leverera droger till en kvinna i Nakhon Si Thammarat.

Alla tre åtalas för olagligt innehav av kategori 1-drog.

Polisen undersöker förarens kopplingar till det större nätverket, även om specifika detaljer inte släpptes vid presstillfället.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Hjälp till att stödja Phuket Express 2022!

Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än tre år. Specialiserat sig främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.