85 vapen, 859 kulor, 69,182 1,083 metamfetaminpiller och XNUMX XNUMX gram crystal meth beslagtogs på fyra dagar i de övre södra provinserna, inklusive Phuket

Phuket, övre södra provinserna –

Totalt beslagtogs 85 vapen, 859 kulor, 69,182 1,083 metamfetaminpiller och 22 XNUMX gram kristallin metamfetamin i sju provinser i ett tillslag i övre södra, inklusive Phuket från den XNUMX augusti.nd till augusti 26th2022

Generallöjtnant Surachate "Big Joke" Hakparn sa till Phuket Express, "Tillslagen syftade till att garantera säkerheten. Mer än 500 mål i sju provinser i det övre södra området som är Krabi, Chumphon, Nakhon Si Thammarat, Phang Nga, Phuket, Ranong och Surat Thani attackerades där 49 av dem är i Phuket.”

Totalt beslagtogs 85 vapen, 859 kulor, 69,182 1,083 metamfetaminpiller och XNUMX XNUMX gram kristallin metamfetamin. De flesta vapen beslagtogs i Surat Thani och följt av Krabi och Phang Nga,” tillade generallöjtnant Surachate.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Hjälp till att stödja Phuket Express 2022!

Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i fyra år. Specialiserat sig främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.