UPPDATERING: Man greps efter att ha huggit "vän" med en kniv i Wichit, hävdar att han "bara var full"

Wichit –

En 31-årig man har gripits efter att han högg sin vän med en kniv framför en tjej i Wichit.

Vår tidigare historia:

En 31-årig man har ådragit sig allvarliga skador efter att han ska ha blivit skuren med en kniv av sin vän på en väg i Wichit mitt på ljusa dagen förra veckan.

 Uppdaterad berättelse:

Wichit-polisen rapporterade i går (29 augustith) att de har arresterat den misstänkte Anupat, 31, i en herrgård i Wichit-distriktet, Mueang Phuket-distriktet.

Han erkände för polisen att han var berusad innan han och kompisen började bråka och bråkade. Han sa att han är ledsen. Han menade inte att försöka döda sin vän.

Han åtalas dock för försök till mord.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Hjälp till att stödja Phuket Express 2022!

Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i fyra år. Specialiserat sig främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.