Ung förare dör efter motorcykelolycka nära bron i Phuket Town

Phuket -

En ung förare har dödförklarats på platsen efter en motorcykelolycka nära en bro i Phuket Town i går morse (29 augusti).

Phukets polis underrättades om olyckan klockan 1 nära Thep Srisin-bron på Thep Srisin Road i underdistriktet Talad Nuea i Mueang Phuket-distriktet.

Räddningspersonal anlände till platsen för att hitta kroppen av Mr. Win, efternamnet undanhållet av polisen, 19, vid elstolpen på sidan av vägen nära en bro. I närheten hittade räddningsarbetarna den skadade Honda 150cc på vägen. Hans kropp fördes till sjukhuset Vachira.

I det här skedet tror polisen att föraren körde i hög hastighet innan han tappade kontrollen över fordonet och kraschade in i en gångväg och en elstolpe. Polisen kontrollerar dock CCTV-bilder för att hitta den exakta orsaken till olyckan.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Hjälp till att stödja Phuket Express 2022!

Prenumerera
Goongnang Suksawat
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än fyra år. Specialiserat främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.