Husbrand larmar boende i Wichit

Wichit –

Ett hus fattade eld i Wichit igår, den 29 augusti, vilket larmade invånarna men inga skador rapporterades.

Brandmän underrättades om branden sent på eftermiddagen i ett hus i ett bostadsområde i Wichit-distriktet, Mueang Phuket-distriktet.

De anlände till huset i Soi Mueang Thong 5 för att hitta rök som kom ut från huset. Branden har varit under kontroll efter att invånare hjälpt till att släcka branden innan brandmän anlände.

En hylla i vardagsrummet hade skadats av branden. Inga personskador rapporterades. Orsaken till branden utreds fortfarande.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Hjälp till att stödja Phuket Express 2022!

Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än tre år. Specialiserat sig främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.