Holländsk turist räddad efter att ha fallit ner vid vattenfallet i Phang Nga

FOTO: 77kaoded

Phang Nga –

En holländsk turist har räddats efter att ha fallit ner vid ett vattenfall i Phang Nga igår (29 augusti), 2022.

Department of Disaster Prevention and Mitigation Phang Nga Office underrättades för utrustningshjälp efter att en utländsk turist halkat och skadat sig vid Thung Kamin-vattenfallet i Kuek Kak-distriktet i Takua Pa-distriktet.

De kom till platsen för att hitta den 52-åriga holländska turisten, vars identitet undanhölls på hennes begäran. Hon hade fått skador på benet och höften och kunde inte gå.

Hon fördes ner från vattenfallet innan hon fördes till ett lokalt sjukhus, där hon är kvar som presstid.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Hjälp till att stödja Phuket Express 2022!

Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än tre år. Specialiserat sig främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.