Ett väpnat slagsmål mellan två män nära Saphan Hin Public Park gör att en skadas med hugg

Wichit, Phuket –

 En man har ådragit sig skador från ett skärsår efter ett slagsmål med sin tidigare vän nära Saphan Hin Public Park i Wichit söndag eftermiddag (28 augusti).

Wichit-polisen underrättades om händelsen klockan 5:30 nära Saphan Hin Public Park. De och Phuket Express som först kom till platsen hittade en motorcykel liggande på vägen. I närheten hittade poliser tre förbrukade kulpatroner. Blodfläckar hittades på vägen men inga skadade.

Wichit-polisen kontaktade Vachira Phuket Hospital i Phuket Town. De rapporterade att Mr. Tat, 25, hade ådragit sig skador från ett huggsår på kinden, handen, armen och benet. Efter grundläggande sjukvård lämnade han snabbt sjukhuset.

Polisen sa att den andra parten Mr. Mew, 33, inte skadades efter att Mr. Tat påstås ha öppnat eld med en pistol. Tat rusade iväg efter händelsen.

Tat och Mew var enligt uppgift tidigare vänner. De hade bråkat innan Mew attackerade Tat med en kniv medan Tat öppnade eld mot Mew men missade. Arten av argumentet var oklart. Båda männens efternamn undanhölls av myndigheterna.

Polisen hittade Mew i hans hem men han sprang senare in i en mangroveskog i närheten. Polisen letar just nu efter båda parter.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Hjälp till att stödja Phuket Express 2022!

Prenumerera
Goongnang Suksawat
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än fyra år. Specialiserat främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.