Malaysias Firefly Airlines lanserar sin första Penang-Phuket-flygning på fredag ​​för att underlätta malaysiska turister till Thailand

Phuket -

Malaysias Firefly Airlines lanserade sin första flygning från Penang, Malaysia, till Phuket, Thailand, fredagen den 26 augusti, med fyra flygningar per dag för att ta emot turister till ön.

Nantasiri Ranasiri, direktör för TAT Phuket Office, tillsammans med avdelningsdirektörerna för Phukets internationella flygplats välkomnade och gav välkomnande souvenirer till totalt 126 passagerare som reste på Firefly Airlines första flygning, flightnummer FY3600, från Penang på fredagen.

Firefly Airlines är ett flygbolag under drift av Malaysia Aviation Group (MAG). Dess nyrenoverade Boeing 737-800 lyfte för första gången på PEN-HKT-rutten och hade anlänt till Phukets internationella flygplats klockan 2:20. lokal tid den 26 augusti.

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=–=–=–=–==-

Behöver du en Covid-19-försäkring för din nästa resa till Thailand? Klicka här.

Följ oss på Facebook

Gå med oss ​​på LINE för att bryta varningar!

National News Writer på The Pattaya News från september 2020 till oktober 2022. Nop är född och uppvuxen i Bangkok och tycker om att berätta historier om sin hemstad genom sina ord och bilder. Hennes utbildningserfarenhet i USA och hennes passion för journalistik har format hennes genuina intressen för samhälle, politik, utbildning, kultur och konst.