Vägen allvarligt skadad efter kraftigt regn i Phuket

Phuket -

En väg i Kathu har blivit allvarligt skadad efter kraftigt regn i morse (26 augustith).

Vägen Kathu – Na Koh i en kurva nära ett bostadsområde i Kathu har skadats allvarligt efter kraftigt regn sedan i morse (26 augusti)th). Jorden under och i närheten av vägen har eroderats från regnvatten.

Tjänstemän från Kathu kommun och Kathu Electricity Authority inspekterade vägen. Vägskyltar sattes upp för att varna trafikanter medan vägen väntar på att åtgärdas.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Hjälp till att stödja Phuket Express 2022!

Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än tre år. Specialiserat sig främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.