Man allvarligt skadad efter att ha blivit skuren av "vän" på vägen i Wichit

Wichit –

En 31-årig man har fått allvarliga skador efter att han ska ha blivit skuren med en kniv av sin vän på en väg i Wichit mitt på ljusa dagen.

Wichit-polisen underrättades om händelsen klockan 3:00 igår (25 augusti) på sidan av Mudong-kanalen – Borae Road nära ingången till Soi Thung Jaroen.

Räddningstjänst anlände till platsen för att hitta mannen som senare identifierades som Mr. Kittisak Malipan, 31. Han blödde kraftigt från ett allvarligt sår på benet men var fortfarande vid medvetande. Han fördes till ett lokalt sjukhus.

Lokala invånare berättade för polisen att Kittisak, som skadades, bad om någon form av hjälp från sin vän, men det förvandlades till ett verbalt och sedan fysiskt argument. Den exakta karaktären av argumentet var dock oklart.

Polisen fortsätter sin utredning för ytterligare rättsliga åtgärder.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Hjälp till att stödja Phuket Express 2022!

Bild efter inläggsinnehåll
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än fyra år. Specialiserat främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.