Man greps för att ha öppnat nöjesställe utan tillstånd på ön Samui

Samui, Surat Thani –

En man har gripits för att ha öppnat en nöjeslokal utan tillstånd, sålt alkohol över den lagliga tidsgränsen, olagligt innehav av Baraku/Shisha och släppt in skjutvapen och droger i deras lokal.

Ett team från Bo Phut-polisen gjorde i morse en razzia på nöjesplatsen "Dream Land" på ön Samui. De har arresterat Mr. Puwanai, 45. Han är anklagad för att ha öppnat lokalen utan tillstånd, sålt alkohol över den lagliga tidsgränsen, olagligt innehav av Baraku och släppt in skjutvapen och droger i lokalen.

Från lokalen beslagtogs ett kilo Baraku-vätska och Baraku-tillbehör. Puwanai, vars efternamn undanhölls av polisen, fördes till Bo Phuts polisstation för ytterligare rättsliga åtgärder.

Prenumerera
Goongnang Suksawat
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än fyra år. Specialiserat främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.