Kvinnlig utlänning larmar lokalbefolkningen i Kamala efter att ha gått ut i havet på natten

Kamala –

En kvinnlig utlänning gick i havet vid Kamala Beach i natt (24 augustith) medan hennes husdjurshund väntade på stranden. Lokalbefolkningen ringde efter hjälp innan hon kom upp ur vattnet och trodde att hon drunknade.

Kamalas räddningsarbetare underrättades från lokalbefolkningen klockan 7:30 om att en kvinnlig utlänning i en tvådelad baddräkt lämnade sina tillhörigheter i en butik på stranden. Hon gick ut i havet och lekte i vattnet med sin hund.

Femton minuter senare sågs hunden ensam på stranden utan henne. Lokalbefolkningen ringde efter hjälp för att söka efter henne längs stranden eftersom de var rädda att hon kunde ha drunknat.

Efter det kom dock den utländska kvinnan upp från havet ensam utan problem. Hon bad om ursäkt för att hon gjorde andra oroliga för henne eftersom hon hade gått ut för att simma en bit från stranden, men sa att hon var en erfaren simmare.

Den utländska kvinnan, vars namn undanhölls av räddningsarbetare, lovade att inte gå och bada på natten igen och larma lokalbefolkningen.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Det gick inte att hitta abonnenten, den har förmodligen redan tagits bort. Inga ytterligare åtgärder krävs.

Hjälp till att stödja Phuket Express 2022!

Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än tre år. Specialiserat sig främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.