UPPDATERING: Hyresvärden förnekar anklagelser efter att ha påstått sexuellt övergrepp på kvinna på sovsal i Phuket Town

Phuket -

En hyresvärd har förnekat anklagelser om påstådda sexuella övergrepp på en kvinna när hon sov på en sovsal i Phuket Town.

Vår tidigare historia:

En stämning har utfärdats för en hyresvärd som påstås ha använt en reservnyckel för att öppna ett rum innan han sexuellt övergrepp en kvinna medan hon sov på en sovsal i Phuket Town.

Uppdaterad story:

Överste Sarawut Chooprasit, överste i Phuket City, sa till Phuket Express: "Mr. Pae (Sasin) och hans advokat presenterade sig för Phuket City Police efter att han fått en kallelse. Han har vägrat anklagelsen för sexuella övergrepp och att gå in i andras rum.”

"Han avböjde dock att kommentera något mer än att förneka alla anklagelser. Han insisterar på att bara tala i rätten. Han är inte häktad eftersom han enligt lag har inställt sig efter stämningen.” avslutade Sarawut.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Hjälp till att stödja Phuket Express 2022!

Bild efter inläggsinnehåll
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än fyra år. Specialiserat främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.