Hyresvärden ringde av polisen efter att ha påstått sexuella övergrepp på kvinna på sovsal i Phuket Town  

Phuket -

En stämning har utfärdats för en hyresvärd som påstås ha använt en reservnyckel för att öppna ett rum innan han sexuellt övergrepp en kvinna medan hon sov på en sovsal i Phuket Town.

Phuket City Police rapporterar att K, 26, ett alias som en del av redaktionell policy för sexuella övergrepp, lämnade in en anmälan tidigare i veckan. Hon berättade för polisen att hyresvärden, identifierad som Mr. Sasin, använde en reservnyckel för att öppna hennes rum medan hon sov. Hyresvärden började utsätta sig för sexuella övergrepp genom att röra henne på ett olämpligt sätt. Hon vaknade och skrek högt. Hyresvärden sprang sedan iväg från rummet.

Överste Sarawut Chooprasit, överste i Phuket City, sa till Phuket Express: "Vi har redan utfärdat en kallelse till hyresvärden. Men om han inte presenterar sig kommer vi att utfärda en arresteringsorder.”

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Hjälp till att stödja Phuket Express 2022!

Goong är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i tre år. Specialiserat sig främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya och Chonburi, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande författare. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.