Föraren avlider efter motorcykelolycka i Thalang

FOTO: Sri Soonthorn räddningsteam

Thalang –

En förare dog efter en motorcykelolycka i Thalang efter midnatt idag (24 augustith).

Räddningspersonal underrättades om olyckan klockan 0:10 på Thep Kasattri Road i södergående riktning i Sri Soonthorn-distriktet.

De anlände till platsen för att hitta kroppen av Mr. Detchapon Jitsanoa, 40, som var civilförsvarsvolontär. En trasig hjälm hittades i närheten. Även en gångväg och en elstolpe i närheten skadades.

Vittnen berättade för polisen att motorcykelföraren hade tappat kontrollen över sitt fordon innan han kraschade in i en gångväg och elstolpe. Polisen fortsätter sin utredning för att hitta den exakta orsaken till olyckan.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Hjälp till att stödja Phuket Express 2022!

Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än tre år. Specialiserat sig främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.