Besättningsmedlem räddades efter att ha fallit från båten utanför Phuket

Phuket -

En besättningsmedlem har räddats efter att ha fallit från en båt utanför Phuket.

Royal Thai Navy baserad i Phuket rapporterar att de underrättades om att en båtbesättningsmedlem på en fiskebåt föll i havet nära Kaew Noi Island South tidigare i veckan.

Den kungliga thailändska flottan gick ut för att söka i en halv dag innan de såg båtbesättningsmedlemmen Mr. Eakkarat Limsomboon, 43. Han bar flytväst och vinkade på en sten på Kaew Noi Island.

Mr. Eakkarat var svag och hade några repor. Han sa att det var starka vindar och vågor. Båten gungade innan en stor islåda på båten träffade honom och han ramlade ner i havet. Ingen såg honom falla först. Han försökte ropa på hjälp men ingen hörde honom och han simmade mot ön i närheten.

Han fördes tillbaka till landet och till ett sjukhus för en medicinsk utvärdering.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Hjälp till att stödja Phuket Express 2022!

Prenumerera
Goongnang Suksawat
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än fyra år. Specialiserat främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.