Vägar att stänga för Beach Festival i Kata

Kata, Phuket –

Vägar i Kata kommer att vara stängda för Phuket Beach Festival och Kata Beach Life Festival.

Vår tidigare historia:

Phuket Beach Festival 2022 kommer att hållas den 23 augustird till augusti 28th , 2022 på Kata Beach för att locka fler turister under den "gröna säsongen" (monsunsäsongen).

Kata Beach Life Festival 2022 kommer att hållas den 26 augusti till 28 augustith.

Karons kommun har meddelat nedläggningarna i går (21 augusti). Vägar framför Karon kommun och vägar från Pak Bang-kanalen framför Tourist Assistance Centre kommer att vara stängda från imorgon (23 augusti) till 28 augusti. De ber om ursäkt för besväret.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Hjälp till att stödja Phuket Express 2022!

Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i fyra år. Specialiserat sig främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.