Engelbert Humperdinck håller konsert på Samui Island

FOTO: Naewna

Koh Samui -

En Engelbert Humperdinck-konsert kommer att hållas på Samui Island för första gången i 'GALA DINNER WITH THE KING OF ROMANCE ENGELBERT HUMPERDINCK' i kväll (22 augusti)nd).

Konserten kommer att hållas på Centara Reserve Samui Hotel. Konserten hålls av Tourism Council of Surat Thani och relevanta turistorganisationer i Samui och Surat Thani.

Engelbert Humperdinck är en världsberömd sångare som är välkänd som "Kungen av romantik". Hans mest kända låt är 'Release Me'. Han är nu 86 år gammal.

Engelbert Humperdinck sa till thailändska medier: "Detta är första gången jag anländer till Samui Island. Jag har fått ett varmt välkomnande från thailändarna sedan jag kom till Samuis flygplats.”

FOTO: Naewna

Mr. Worasit Pongpan, ordföranden för Samui Golf Association, sa till thailändska medua, "Engelbert Humperdinck är på en konsertturné från Bangkok. Så det här är en bra chans att hålla en konsert på Samui Island också. Överblivna intäkter från utgifter för konserten kommer att ges till Green Island Foundation för att stödja miljövård och bevarande på Samui Island."

"Detta är ett bra tillfälle för hans fans att veta mer om Samui Island. I framtiden kommer vi att hålla fler globala aktiviteter på ön för att öka turismen och stödja miljöaktiviteter.” avslutade Worasit.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Hjälp till att stödja Phuket Express 2022!

Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än tre år. Specialiserat sig främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.