Ung förare dör efter motorcykelolycka i Thalang

Thalang –

En ung förare dog efter en motorcykelolycka i Thalang i går morse (20 augustith).

Thalangpolisen underrättades om olyckan klockan 5 på Thep Kasattri Road i norrgående riktning i underdistriktet Paklok 30 meter nära Tha Ruea-helgedomen.

Polis, räddningspersonal och Phuket Express anlände till platsen för att hitta den skadade motorcykeln vid sidan av vägen. Närliggande räddningspersonal hittade kroppen av Nithikorn Jansakun, 22, från Paklok. Han hade fått svåra huvudskador. Hans kropp fördes till det lokala sjukhuset.

Inga vittnen hittades på platsen. I detta skede tror Thalang-polisen att föraren tappade kontrollen över sitt fordon innan han kraschade in i gångvägen och elstolpen. Han bar inte motorcykelhjälm.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Hjälp till att stödja Phuket Express 2022!

Goong är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i tre år. Specialiserat sig främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya och Chonburi, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande författare. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.