Skelett hittat nära utsiktspunkten i Wichit

Wichit –

Ett skelett hittades nära en utsiktsplats i Wichit i går eftermiddag (20 augustith).

Wichit-polisen underrättades om skelettet klockan 5:45 från en lokal invånare nära Ao Yon – Khao Khad Road nära Khao Khad Viewpoint i Wichit, Mueang Phuket.

Polis och räddningspersonal kom till platsen för att hitta det manliga skelettet täckt med en trasa. Hans uniform liknade en säkerhetsvakt. Polisen trodde att mannen dog minst ett halvår innan han hittades. Skelettet fördes till Vachira Phukets sjukhus för slutlig identifiering.

Lokalen som först upptäckte skelettet berättade för polisen att han skulle plantera kokospalmer innan han hittade skelettet. Den lokala invånarens namn undanhölls.

Polisen fann att i mars förra året, 2022, hade Songsak Maya, 41, som var säkerhetsvakt i Wichit, rapporterats försvunnen.

Polisen fortsätter dock sin utredning för att hitta den slutliga dödsorsaken och för att säkert identifiera mannen och avgöra om han var samma försvunna person.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Hjälp till att stödja Phuket Express 2022!

Bild efter inläggsinnehåll
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än fyra år. Specialiserat främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.