Brandtarmsbil i Soi Ta-iad, Chalong

Chalong –

En brand skadade en parkerad bil i Soi Ta-iad i Chalong igår (20 augustith).

Brandmän underrättades om branden kl. 6 i Soi Ta-iad, som är ett känt boxningsgymområde med många utlänningar. De kom till platsen för att hitta sedanen kraftigt övertänd. Det tog cirka 00 minuter att släcka branden. Den främre delen av bilen skadades. Ingen person hittades i bilen liksom bilägaren.

Poice fick senare reda på att bilägaren är från Krabi men nu stannar i Thalang. Bilen hade gått sönder i Soi-Ta-iad innan ägaren åkte tillbaka till sitt boende i väntan på att bilen skulle fixas på måndagen.

Orsaken till branden undersöks.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Hjälp till att stödja Phuket Express 2022!

Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än tre år. Specialiserat sig främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.