Fyra narkotikamisstänkta greps i Phuket med totalt 389 metamfetaminpiller och 962 gram kristallin metamfetamin

Phuket -

Fyra narkotikamisstänkta har gripits på tre dagar i Phuket med totalt 389 metamfetaminpiller och 962 gram kristallin metamfetamin.

Phukets provinspolis rapporterar från 17 augusti till 19 augusti att de har arresterat tre misstänkta som är:

Jessada 'Jes' Wongkla, 28 greps i Thalang. Han beslagtogs av honom 893.77 gram kristallin metamfetamin och 66 metamfetaminpiller.

Songtham 'Tom' Soipetch, 34, greps i Kathu. Han beslagtogs 68.43 gram kristallin metamfetamin och 223 metamfetaminpiller.

Nartsamorn 'Mod' Kladkaek, 35 och Katipat 'Day' Putha, 34 greps i Wichit. Av dem beslagtogs 100 metamfetaminpiller.

De är alla åtalade för att ha haft kategori 1-droger med avsikt att sälja.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Hjälp till att stödja Phuket Express 2022!

Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än tre år. Specialiserat sig främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.