Båtkapten saknas efter att ha fallit i havet när han körde båt med turister i Krabi

Krabi-

En båtkapten har försvunnit efter att han föll i havet när han körde en båt med turister i Krabi.

Igår (19 augustith) Krabi Marine Police underrättades om att båtkaptenen hade försvunnit mellan Yaman Island och Rok Island. Marinpolisen och räddningsdykare gick ut för att söka i fyra timmar men misslyckades före natten.

Överstelöjtnant Taweelarp Suwannarit vid Krabi Marine Police sa till The Phuket Express, "Mr. Apichart Boonrat, 27, båtkaptenen med lång svans med 14 turister och en guide, reste nära Po Da Island i Ao Nang igår.

”Båtkaptenen hade försvunnit när han satt bak och körde båten. Guiden ropade på hjälp. I det här skedet trodde vi att kaptenen kunde ha svimmat och ramlat av båten. Sökandet har fortsatt igen idag (20 augusti)." Överstelöjtn. avslutade.

Vid presstid var båtkaptenen fortfarande försvunnen.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Hjälp till att stödja Phuket Express 2022!

Goong är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i tre år. Specialiserat sig främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya och Chonburi, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande författare. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.