Tjuv fångad på CCTV när han stal en låda med öl i livsmedelsbutiken i Phuket Town

Phuket -

En tjuv fångades på CCTV-kamera när han stal en låda öl i en livsmedelsbutik i Phuket Town.

Damrong Damthong, 45, lämnade in en anmälan till Phuket City Police i går (18 augusti) med CCTV-filmbevis. Han berättade för polisen att en manlig misstänkt som satt på en motorcykel stannade framför sin matbutik mitt på ljusa dagen strax efter lunchtid på Phuket Road i Talad Yai.

Den misstänkte stal en låda öl framför mataffären innan han skyndade iväg på sin motorcykel. Mr Damrong var inne i mataffären. Det fanns 12 flaskor öl i lådan som kostade 638 baht.

Damrong sa till The Phuket Express, "Det är bara en låda öl som inte kostar mycket. Om du blev fångad är det inte värt att göra. Den här misstänkte var inte rädd även om det finns en CCTV-kamera. Det är principen att den här personen är fräck nog att stjäla ”

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Hjälp till att stödja Phuket Express 2022!

Goongnang Suksawat
Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än fyra år. Specialiserat främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även vissa nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som en mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.