Kathu för att hålla matmässa senare denna månad

Kathu –

Den 7:e årliga matmässan och hälsomarknaden kommer att hållas i Kathu från den 25 augustith till augusti 27th den här månaden.

Det kommer att finnas en mängd olika sorters ren mat och många aktiviteter som en matlagningstävling, musiktävling från studenter, familjelöpning och livemusik.

Andra kostnadsfria tjänster vid evenemanget kommer att vara gratis massage, gratis sterilisering av katter och hundar, gratis hårklippningar och mer.

Vi ses där!

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev och få alla våra nyheter levererade till dig i ett spamfritt dagligt e-postmeddelande Klicka här! ELLER skriv in din e-postadress nedan!

Hjälp till att stödja Phuket Express 2022!

Goong Nang är en nyhetsöversättare som har arbetat professionellt för flera nyhetsorganisationer i Thailand i många år och har arbetat med The Pattaya News i mer än tre år. Specialiserat sig främst på lokala nyheter för Phuket, Pattaya, och även nationella nyheter, med tonvikt på översättning mellan thailändska till engelska och att arbeta som mellanhand mellan reportrar och engelsktalande skribenter. Kommer ursprungligen från Nakhon Si Thammarat, men bor i Phuket och Krabi förutom när man pendlar mellan de tre.